Bertine Zoon

DSC_0079_2Het is fijn om te merken dat ik met het delen van mijn P&O kennis leidinggevenden, MKB-ers en directieleden kan adviseren en ondersteunen bij eigen specifieke HRM knelpunten. U hoeft natuurlijk ook niet alles zelf te bedenken, vaak is het sneller (en meer inspirerend) om samen aan de slag te gaan!

Zelf maak ik graag gebruik van externe expertise als ik een specifieke vraag heb. Ik vind het altijd fijn, en het stelt me gerust, als iemand met mij meedenkt, adviseert en ondersteunt op een gebied waarvan ik de kennis niet echt heb. Vanuit die gedachte ben ik in 2007 gestart met Zoo’n P&O Advies. Om collega ondernemers en leidinggevenden praktisch en beleidsmatig te ondersteunen in het uitvoering geven aan de vele facetten van het P&O beleid; van het voeren van moeilijke gesprekken tot het opstellen van een wervende vacaturetekst.

Gelukkig kan ik putten uit behoorlijk wat jaren ervaring als P&O Adviseur in uiteenlopende bedrijven en instellingen met daarbij hele diverse aandachtsgebieden. En daar kunt u van mee profiteren!

Dus heeft u een specifieke vraag op het brede HRM gebied, kunt u ondersteuning gebruiken bij uw ‘hoofdpijn-dossier’ of wilt u als leidinggevende uw communicatieve vaardigheden een boost geven; ik ondersteun u graag!

Ik hoop u snel te zien of te spreken…

Fijne (werk)dag,

Bertine Zoon | Zoo’n P&O Advies
info@zoonadvies.nl | 06 21 46 99 94 | LinkedIn: Bertine Zoon

 

p.s. Inspiratie opdoen om met meer plezier slimmer te werken? Kijk dan eens op de website van Zoo’n Training!

Nog een p.s.-je: hier kunt u lezen hoe ik met uw persoonlijke gegevens om ga.